Over Mij

Gewoontes doorbreken

Zien je dagen er grotendeels hetzelfde uit ? Vaste dagelijks patronen dag in dag uit. Van `s ochtends vroeg tot `s avonds laat in de weer met werk, studie, opvoeding en te vaak geen nee durven zeggen tegen die ander.

Gevolg oververmoeiden lusteloos je gaat je zelf verdoven met Netflix, overmatig scrollen met beeldschermen, gemaksvoeding( fastfood, afhaal maaltijden) endaarbij te vaak langdurig zitten. Voordat je het weet is de vicieuze cirkel rond zonderdat je ervan bewust bent.

Deze ongezonde gewoontes gaan onbewust met je aan de haal en zorgen voor dagelijkse ongemakken o.a. rugpijn ,hoofdpijn, overgewicht, hoge bloeddruk, slecht slapen en op den duur een fikse burn- out.

Aan de andere kant heb je elke dag opnieuw de kans om je ongewenste gewoontes te doorbreken. De eerste stap is bewustwording en je zelf in de spiegel durven aankijken. Als je de confrontatie doorstaat ligt de weg naar een gezonde leefstijl voor het grijpen.

Graag begeleidt ik jouw op weg om met succes je bestemming te bereiken. Met als resultaat een vitaler leven met nieuwe gezonde gewoontes die meer garantie geven voor een fit en gezond langer leven.

Ben je klaar om je fitnessreis te beginnen?

Heeft u meer vragen?
Neem dan gerust contact met mij op !